4 Kasım 2009 Çarşamba

(Mim)lenmek

Sevgili Selen beni mim'lemiş...bu mim'lenmek bu ara bloglarda yeni moda bir şey anladığım kadarıyla. Takip ettiğim kim varsa mim'leniyor:))) söylemesi bile hoş: mim'lenmek!

Ana tema çocuğunuzun ilginç bulduğunuz 7 özelliğini yazmak. Benim 13 aylık ufaklığımın karakteristik özellikleri henüz oturmamış olsa da kendi çapında ilginçlikleri var elbet ama sanki bana bunlar her çocuğa ait özelliklermiş gibi geliyor. Mesela....

1. Çok meraklı olmak...tencerede ne var, buzdolabında ne var, çamaşır, bulaşık makinesinin içinde ne var, tuvaletin içinde ne var, portmantoda ne var...gibi kapalı bilumum alanı eşelemeye çalışmak.
2. Evden ayrılan herkesin arkasından dışarı çıkabilmek için ayak yapmak.
3. Evin içinde arı gibi vızıldarken kapının dışında arabasına bindiği anda dünyanın en mutlu çocuğu olmak.
4. Otları yolmak ve toprakları avuçlayıp dakikalarca incelemek.
5. Merdivenleri hiç sıkılmadan defalarca inip çıkmak, dön çık, dön çık, dön tekrar çık...başım dönüyor a çocuğum...ben 35 yaşında bir anneyim :)))
6. Kendi menüsünü beğenmeyip etrafın yediği her şeye abone olarak insanların vicdanlarını sızlatmak: ah aç bırakmışlar çocuğu, ver kızım ver yesin....
7. Ih Ih Ih gibi iki harfle bütün isteklerini anlatabilmek....ve daha bir sürü şey. Eminim giderek de çeşitlenerek çoğalacak. Kendi kişiliği oturmaya başladığı zaman kendine özgü daha farklı şeyler yapabileceğini düşünüyorum ve o günleri şimdiden çok merak ediyorum.

Deniz'cim seni çok seviyorum annecim!

2 yorum:

  1. size seni seviyorum diyecegi gunler gelecek daha cok hos bir yolculuk bu ana-ogul:)

    YanıtlaSil
  2. evet ben de o günleri merak ediyorum :) benimki şimdi de çeşitli seslerle bana seni seviyorum diyor ama ben konuşmaya başlayınca onun neler sorup neler söyleyeceğini çok merak ediyorum. !! birşeylere yapacağı yorumları merak ediyorum, bu dönemler tam olarak kayıtta herşeyi kaydediyor!!

    YanıtlaSil